Energimedicin

Allt är energi. Inom den andinska energimedicinen är tanken att det utöver din fysiska, synliga kropp finns ett energifält som håller energi och således information om ditt fysiska, emotionella och andliga jag. Jämför med ett energifält runt en elledning. Du ser ledningen, men inte energifältet runt om. Det du bär med dig i energi påverkar hur du lever och tänker och därmed även din själsliga hälsa. Du behöver inte tro på healing för att det skall fungera, det viktiga är att du som klient vill förändra det som påverkar dig negativt.

I behandlingen förändrar vi energierna i detta energifält. Resultatet blir att du får en ny syn på livet. Istället för att leva upp tunga minnen, oftast med en känsla av att du lever ett annat liv än vad du egentligen skulle vilja leva, får du nya perspektiv. Och ju mer du renar energifältet desto större blir förändringarna i livet.

När du väljer en energimedicinsk behandling är din vilja till förändring grunden för ett lyckat resultat. Behandlingen fortsätter efter själva mötet, du kommer få ta med dig individuellt anpassade övningar med dig hem att arbeta med. Du får också möjlighet att höra av dig efter en vecka med frågor för ditt fortsatta arbete.

Bokar du en healing rekommenderar jag att du kommer tre gånger, en gång i månaden under tre månader. Detta för att du ska få ett djupt resultat av energiarbetet. Under första gången renas ditt energifält och “jorden förbereds” för djupare arbete. Andra gången går vi djupare, renar och planterar ett nytt frö av nya möjligheter i ditt liv. Sista gången får vi detta frö och möjligheterna att blomma i livet. Efter dessa tre gånger kan du alltid fortsätta healingen för att komma i kontakt med djupare delar av dig själv och även komma när du känner att det behövs.

Prova på behandling

En enklare behandling för dig som vill se om energimedicin är något för dig. Vi arbetar med ett problem du har, gör förberedande energiarbete genom att ta bort de energier som påverkar i stunden. För djupare läkande rekommenderas en lång behandling.

Kan även ges som förberedande behandling för den långa behandlingen.

En behandling ca 20 minuter. Inget uppföljande telefonsamtal.
Kostnad 400:- inklusive moms.

Vill du och dina vänner prova? Livet enligt Lena erbjuder Prova på behandlingen på ditt evenemang/fest/naturmöte! Hör av dig för pris och upplägg!

Energimedicinsk behandling

En behandling, ca 150 min, uppföljande telefonsamtal 30 min
Kostnad 900:- inklusive moms.

I en energimedicinsk behandling ingår följande:
* inledande samtal, med fokus på vad du behöver hjälp med, vi spårar orsakerna till det
* behandling, du får ligga ner samtidigt som vi balanserar ditt energifält
* samtal med reflektioner kring behandlingen
* sammanfattning med rekommendationer och övningar
* uppföljande telefonsamtal på 30 minuter efter en vecka med stöd i ditt arbete

Bokningsinformation

Energimedicinsk behandling ersätter inte ordinär läkarvård utan ska ses som ett komplement.

Behandling sker på den plats vi kommer överens om. Det finns möjlighet till hembesök, egen lokal finns. Obs! Behandling kan även ske på distans.

Ej avbokad tid minst 24 tim före bokad tid debiteras.

Bokning av en healingbehandling kan du göra genom mail till lena(at)livetenligtlena.se eller via Messenger ”livetenligtlena”.