Energimedicin

Energimedicinska behandlingar har sin bakgrund i den Andinska mystiska traditionen, där allt ses som en del av det stora mysteriet. Man bejakar det gudomliga som finns inom varje människa, liksom att allt i universum är en del av den gudomliga kraften, som är energi. Målet med livet är att återupptäcka vad vi egentligen är, vår del av den gudomliga kraften.

Runt den synliga kroppen finns ett osynligt energifält med information om ditt fysiska, emotionella och andliga jag. På samma sätt som det runt en elledning finns ett magnetfält. I livet väver vi våra energier med det runt omkring oss. Vår familj, samhället, naturen, vilket påverkar vårt energifält. Känslomässiga händelser eller andra skäl gör att energier kan stagnera och fastna vilket leder till att saker upplevs som jobbigare än de borde.

Genom att ta hand om de här energierna får du en nystart i livet. Istället för att leva upp tunga minnen, oftast med en känsla av att du lever ett annat liv än vad du egentligen skulle vilja leva, börjar livet flöda igen. Och ju mer du renar energifältet desto större blir förändringarna.

Din vilja till förändring är grunden för ett lyckat resultat. Behandlingen fortsätter efter själva mötet, du får individuellt anpassade övningar att arbeta vidare med. Du får också möjlighet att höra av dig efter en vecka med frågor för ditt fortsatta arbete.

Bokar du en behandling rekommenderar jag att du kommer tre gånger, en gång i månaden under tre månader. Detta för att du ska få ett djupt resultat av energiarbetet som möjligt, då det ofta handlar om att skala lager efter lager av energier man inte behöver längre.

Prova på behandling

En enklare behandling för dig som vill se om energimedicin är något för dig. Vi arbetar med ett problem du har, gör förberedande energiarbete genom att ta bort de energier som påverkar i stunden. För djupare läkande rekommenderas en lång behandling.

Kan även ges som förberedande behandling till den längre behandlingen.

En behandling ca 20 minuter. Inget uppföljande telefonsamtal.
Kostnad 400:- inklusive moms.

Vill du och dina vänner prova? Livet enligt Lena erbjuder Prova på behandlingen på ditt evenemang/fest/naturmöte. Hör av dig för pris och upplägg!

Energimedicinsk behandling

En behandling, ca 150 min, uppföljande telefonsamtal 30 min
Kostnad 900:- inklusive moms.

I en energimedicinsk behandling ingår följande:
* inledande samtal, med fokus på vad du behöver hjälp med, vi spårar orsakerna till det
* behandling, du får ligga ner samtidigt som vi balanserar ditt energifält
* samtal med reflektioner kring behandlingen
* sammanfattning med rekommendationer och övningar
* uppföljande telefonsamtal på 30 minuter efter en vecka med stöd i ditt arbete

Bokningsinformation

Energimedicinsk behandling ersätter inte ordinär läkarvård utan ska ses som ett komplement.

Behandling sker på den plats vi kommer överens om. Det finns möjlighet till hembesök, egen lokal finns. Obs! Behandling kan även ske på distans.

Ej avbokad tid minst 24 tim före bokad tid debiteras.

Boka genom mail till lena(at)livetenligtlena.se eller via Messenger ”livetenligtlena”.