Energimedicin

Allt är energi. Inom energimedicinen är tanken att det inte bara är vår fysiska, synliga kropp som är den energi som finns, utan att det även finns ett energifält som håller energi och således information om ditt fysiska, emotionella och andliga jag. Man kan jämföra den med ett energifält runt en elledning. Du ser ledningen, men inte energifältet runt om. Den själsliga hälsan har en stor betydelse för din fysiska hälsa eftersom det du bär med dig i energi påverkar och manifesterar hur du lever, tänker och vandrar genom livet.

I behandlingen leder jag dig i arbetet med att förändra energierna i detta energifält. Resultatet blir att du kan få en ny syn på livet. Istället för att leva upp tunga minnen, oftast med en känsla av att du lever ett annat liv än vad du egentligen skulle vilja leva, får nya perspektiv. Du får hjälp att finna en djupare trygghet, styrka och se gåvor hos dig själv som du aldrig tidigare kunnat se eller känna. Du lever då inte längre som ett resultat av ditt förflutna, utan blir istället resultatet av den du vill vara.

Men detta arbete är inget snabb-fix. Du behöver själv vara målmedveten, vilja till förändring. Du behöver inte tro på healing för att det skall fungera. Alla har ett energifält oavsett om vi vet om det eller inte. Det viktiga är att du som klient vill hela det som påverkar dig negativt. Det kommer också, för att uppnå bra resultat, behövas mer än en behandling. Ju mer du renar energifältet desto större blir förändringarna i livet.

Bokar du en healing rekommenderar jag att du kommer tre gånger, en gång i månaden under tre månader. Detta för att vi under första gången renar ditt energifält och “förbereder jorden” för djupare arbete. Andra gången går vi djupare, renar och planterar ett nytt frö av nya möjligheter i ditt liv. Sista gången får vi detta frö och möjligheterna att blomma i livet. Efter dessa tre gånger kan du alltid fortsätta healingen för att komma i kontakt med djupare delar av dig själv och även komma när du känner att det behövs.

Energimedicinsk behandling ersätter inte ordinär läkarvård utan ska ses som ett komplement.

Bokning av en healingbehandling kan du göra genom mail till lena(at)livetenligtlena.se eller via Messenger ”livetenligtlena”.

Tid: ca 120 min
Kostnad: 600:-

Behandling sker på den plats vi kommer överens om. Jag kommer gärna på hembesök, det finns möjlighet att få behandling i lokal om så önskas. Obs! Behandling kan även ske på distans.

Ej avbokad tid minst 24 tim före bokad tid debiteras.