Föreläsningar

Det tog ett tag att inse. Hur bra livet kan vara.

Mina föreläsningar bottnar i tron att alla behöver hitta vår egen väg i livet. En väg där du själv har lättare att se skönheten i det du har runt omkring dig och inom dig där du befinner dig just nu. Det är lätt att längta bort till bergen, om man inte mår som man ska på den plats man befinner sig. Men du hittar din väg genom dig själv och inte genom att flytta på dig fysiskt.

Efter att själv varit både utbränd och ur balans har jag på snirkliga vägar hittat tillbaka till en känsla av tacksamhet och glädje för livet och mig själv. I föreläsningarna får du som åhörare en genuin upplevelse genom ändring av fokus genom meditation. Med tankar kring livet och den livsfilosofi som bland annat finns i Peru, hos folkgruppen Q’eros, får du möjlighet att se ditt liv utifrån en annan synvinkel som blir början till ditt nya liv. Din väg. Jag tar stöd i lösningsfokuserad terapi och forskning kring lycka och hälsa och anpassar min föreläsning efter den grupp jag möter. 

På mina föreläsningar får du komma i kontakt med ditt inre och med naturen. Att få känna en känsla av närvaro i helheten och i dig själv. Välkommen till en föreläsning med fokus på upplevelse!

Intresserad av att höra mer? Hör av dig till info(at)livetenligtlena.se