Massage

Hos Livet enligt Lena finns två massagetyper att välja mellan, båda har sin grund i den Hawai’ianska Lomi Lomi massagen. Lomi Lomi betyder
“Den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ”, där en djup kontakt och inkänning av klienten är ett måste för att bästa resultat ska uppnås. Genom massagen frigörs energiflödet i kroppen, musklerna slappnar av, blir mjukare och spänningar löses upp. Liksom i Österländska traditioner följer de kroppens energimeridianer och sker i ett flöde av rörelser där händerna väldigt sällan lämnar kroppen.

Liten arm och axel massage

Den minsta av massagerna som fokuserar på att mjuka upp armarna framför allt, med flödeshjälp på axlar och nacke. Bästa massagen om du känner dig överansträngd i armarna. Massagen följer den Hawai’ianska Lomi Lomi massagen med tillägg av mjuka, djupare rörelser för att lösa upp spänningar.

Massagen görs utanpå kläderna, där du sitter på en vanlig stol med ryggstöd och en kudde används som stöd för armar och huvud under delar av massagen. Inga oljor används.

Massagen görs med fördel utomhus.

En behandling tar 20 till 30 minuter. Pris 400:- inklusive moms.

Liten överkroppsmassage

Behandlingen fokuserar på att mjuka upp framförallt axlar och nacke, med hjälp för bättre flöde i armarna. Massagen följer den Hawai’ianska Lomi Lomi massagen med tillägg av mjuka, djupare rörelser för att börja mjuka upp spänningar i den delen av kroppen som blir mest ansträngd vid stillasittande kontorsarbete med datorer. Massagen är en kortare version av Överkroppsmassagen här nedan, fokus ligger på en lättare uppmjukning och allmänt välmående.

Massagen görs utanpå kläderna, där du sitter på en vanlig stol med ryggstöd och en kudde används som stöd för armar och huvud under delar av massagen. Inga oljor används.

Massagen kan med fördel genomföras utomhus.

En behandling tar mellan 20 och 30 minuter. Pris 400:- inklusive moms.

Företagare och vill du erbjuda och förbättra dina anställdas välmående? Livet enligt Lena kommer gärna till er och masserar enligt särskild överenskommelse. Hör av er om upplägg och pris.

Överkroppsmassage

En massage som till stor del följer den Hawai’ianska Lomi Lomi massagen med tillägg av mjuka, djupare rörelser för att lösa upp spänningar i den delen av kroppen som blir mest ansträngd vid stillasittande kontorsarbete med datorer. Det är nacke, axlar, ryggrad, armar och händer. Även ansiktet med alla sina små känsliga muskler får massage utmed energimeridianer och muskelfästen för ökat välbefinnande.

Massagen görs utanpå kläderna, där du sitter på en vanlig stol med ryggstöd och en kudde används som stöd för armar och huvud under delar av massagen. Inga oljor används.

Massagen kan med fördel genomföras utomhus.

En behandling tar mellan 45 minuter och en timme. Pris 800:- inklusive moms.

Lomi Lomi massage

Den Hawai’ianska Lomi Lomi massagen i sin helhet är en helkroppsmassage som frigör energiflöden i kroppen, löser upp stress och spänningar med mjuka, följsamma rörelser som främjar kroppens energiflöden.

Massagen utförs med varm olja, oparfymerad eller parfymerad efter ditt val. Du ligger mjukt inpackad i handdukar och enbart den del av kroppen som får massage ligger bar. Vid hembesök är det en fördel om du har högre temperatur än vanligt i rummet där behandlingen ska ges.

Här masseras ryggen, armar och händer, ben och fötter, bål och mage i en rytm som följer havets böljande rörelse. Massagen avslutas i ansiktet med mjuka rörelser som följer energimeridianer och muskelfästen.

En behandling tar ungefär 1,5 timme, med tillägg för förberedelser och avslut. Pris 1.200:- inklusive moms.

Den här massagen fungerar utmärkt till möhippan och svensexan om man vill ge den blivande bruden eller brudgummen en fin upplevelse, med en härlig paus från livets snabbare flöden. Hör av er om upplägg för det specifika evenemanget.

Bokningsinformation

Massagerna ersätter inte ordinär läkarvård utan ska ses som ett komplement.

Alla behandlingar ges både som hembesök och i egen lokal.

Ej avbokad tid minst 24 tim före bokad tid debiteras.

Bokning av en massagebehandling kan du göra genom mail till lena(at)livetenligtlena.se eller via Messenger ”livetenligtlena”. Om du undrar vilken massage som skulle vara mest lämplig för dig, hör av dig och fråga!