Om

Lena, så som hon ser ut. Nu för tiden.

Jag som driver Livet enligt Lena är Lena Carlstedt Javette, ingenjör, massör och konstnär. Jag har stött på många av livets hårda stenar, lärt mig massor och läkt på vägen. Mitt liv har varit mycket omväxlande och jag har lång erfarenheter från att jobba för mycket, inte lyssna på sig själv och att på något sätt uppleva att livet passerar utan att man själv deltar. Med stöd från många olika metoder såsom yoga, meditation, lösningsfokuserad terapi, forskning kring mental hälsa och den andinska livsfilosofin och syn på universum har jag hittat hem och fått en god grund att stå på. Idag har jag en helt ny plats som jag ser livet utifrån och är tacksam över allt som varit.

Mitt mål med Livet enligt Lena är att ge vidare så mycket som möjligt av allt det jag lärt mig. För kunskap ger hälsa. Och leder till läkande och kraft för dig som behöver det.

Under mina behandlingar får du hjälp utifrån andinska kunskaper om människa och energi sammanvävt med lång erfarenhet av hur man kan ta hand om sig själv för att må bättre. Till min hjälp har jag utöver egna erfarenheter även tekniker från Hawai’iansk massage, Lomi Lomi, lösningsfokuserad terapi, mindfullness, kinesisk qigongtradition, meditation, kost, rörelse mm.

Mina utbildningar i urval är

Byggnadsingenjör med examen från Chalmers Tekniska Högskola och med 15 års erfarenhet av kontorsarbete med allt vad det vill säga för kroppens välmående.

Kurser och arbete i Hawaiiansk massage, Lomi Lomi, bland annat utbildad av Beatrice M Freitas, lärjunge till Margaret Machao, en av de första som lärt ut Lomi Lomi till andra än infödda Hawai’ianer.

Energimedicinska behandlingar genom ett och ett halvt år studier för Victor Forselius, samt med fortsatta egna studier bland annat för Joan Wilcox, en pionjär och lärjunge till Juan Nuñes del Prado inom dessa metoder och Q’erofolket, dess utövare.

Utexaminerad från Konstfack som illustratör och grafiker efter treårig utbildning. För konsten finns en särskild hemsida, se javette.se. Titta gärna in!